Skab kunst med frosted folie

Frostet vinduesfilm er den mest populære af alle vores privatlivsfilm. Frostet vindueskunst lavet af uigennemsigtig vandbestandig privatlivsfilm. Det vil give dit et vindue udseendet af ætset glas.

Dekorativt vindue frosting blyagtige lys inspirerede design kan bruges til at skabe privatliv til badeværelsesvinduer og kontorskillevægge med vinduesfolie, til de franske døre eller til de brusedøre på badeværelset.

Den matterede film kan bruges på en hvilken som helst glas- eller vinduesoverflade, så bliver det glas i et matteret look, der vil komplimentere ethvert vindue og rum.

Dekorative vinduesfilm kan bruges til forretningsfronter, glasskillevægge eller enhver situation, hvor udseendet på sandblæst eller syre-ætset glas vil forbedre udseendet. Vinduesfilm skaber udseendet af sølv og ætset glas.

Dekorative frostede vinduesfilm er ideelle til brug på forretningsfronter, glasskillevægge og kontorindgange og endda dine terrassedøre, faktisk overalt hvor du ønsker udseendet af en syre-ætset glasvirkning.

Frostet glasfilm er dekorativ og giver et privatliv til dit hjem eller på din arbejdsplads. Frostede og ætsede glasfilm giver mulighed for at skabe fantastiske frostvirkninger på glasvinduer, døre eller spejle. Frostet effekt vindue film ligner blylys, ideel til at forhindre indkig.

 

Frostet glas er den perfekte måde at øge privatlivet eller blot at skabe et moderne frostet glas kunstværk. Selvklæbende vinduesfilm med til nem anvendelse på dit vindue. Dekorativt ætset glas – Masser af stil, mens du stadig giver dig mulighed for at få lys igennem.

Skab et fuldstændigt privatliv med sandblæst folie. Du kan nu have din kunst eller design trykt på vinduesfilm eller få l avet et Wallpaper Windows-design. Du kan få skåret frostede og farvede glasmønstre på en vinduesfilm.

Dekorativ vinduesfilm tilbyder en omkostningseffektiv løsning til forbedring af visuel effekt af ethvert hjem eller kontorbygning.

Frostet vinduesfilm er varm og fugtsikker så den er perfekt til køkkener og badeværelser. Frostede vinduesfilm passer til alle typer glasvinduer til privatlivets fred og mønstret dekoration.

Det er op til dig at beslutte, hvilken frostet glasfilm der virker bedst til dit hjem. Videoen herunder viser Frosted folie monteret. Den klæbeende film er nem at påføre og nem at fjerne.

 

Dekorative mønstre kan skæres i vinduesfilmen, du kan også vælge et citat, der skal skæres i den frostede folie. Vi kan gøre noget enkelt som at skærer et hus numre eller husnavn i vindue film, vi kan også klippe ethvert citat eller væg kunst design i vinduet frosting.